dorse ekipmanları kargo
dorsem telefon
       Üye Girişi


Teslimat ve İade


TESLİMAT: dorsem.com Online Satış sayfasından sipariş edilen ürünlerin hazırlık süresi 1 iş günüdür.Ancak Süre stok durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. 

Teslimatlar sipariş kargoya verildikten 1 ya da 2 iş günü içerisinde adrese teslim edilmektedir ancak uzak mesafeli adresler kargo şirketinin ulaştırma ve ziyaret sıklığına bağlı olarak değişmektedir. 

Bu zamanlama hafta sonu tatili, resmi ve bölgesel tatiller, yılbaşı ve birleştirilmiş dini bayram tatilleri gibi durumları da kapsamaktadır. 

dorsem.com satın alınan ürünün kullanıcıya eksiksiz ve kusursuz bir şekilde gönderilmesinden sorumludur. 

Kargo müşteri tarafından teslim alınırken kontrol edilmeli kırılmış veya hasar görmüş ürün ya da ürünler var ise kargo görevlisine tutanak tutturulmalıdır.

Siparişlerinize ait kargo ücretleri sabit 60 TL dir 1500 TL üzeri siparişlerinizde kargo ücreti dorsem.com tarafından karşılanmaktadır. Sürat Kargo ile ürün/ürünler, Sürat Kargo ile faturalar dorsem.com  ödemeli gönderilmektedir.
Alıcı müşteri tarafından değişim amaçlı gönderilen ürün ya da ürünlerin kargo ücreti dorsem.com  tarafından karşılanmaktadır.
Alıcı/müşteri tarafından birden fazla değişim amaçlı gönderilen ürün ya da ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından karşılanmaktadır. 
Alıcı/müşteri tarafından iade edilmek istenen ürün ya da ürünlerin kargo ücreti müşteri tarafından karşılanmaktadır. 

SİPARİŞ TAKİBİ: dorsem.com internet sitesinde üye girişi gerçekleştirerek "Sipariş Takip" linkine tıklayarak bilgi alabilirsiniz. 

FATURA GÖNDERİMİ: Ürününüz/ürünleriniz dorsem.com Sevkiyat Birimi tarafından Sürat Kargo ile gönderilmekte ve sevk irsaliyesi ile çıkış yapılmaktadır. 
Faturanız dorsem.com merkez Online Shop birimi tarafından kesilerek Sürat Kargo Kargo ile adresinize ürünlerinizle birlikte gönderilmektedir. 

HERHANGİ BİR SORU veya SORUNUNUZDA: destek@dorsem.com elektronik posta adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

İADE ve DEĞİŞİM:

İADE: Ürünü teslim aldıktan sonra 14 iş günü içerisinde tercihinize göre ücret iadesi veya yeni ürün gönderimi talebi ile gönderebilirsiniz.

·İade edilecek ürün hasar görmemiş,kullanılmamış ve tekrar satılabilecek durumda olmalıdır.Ürünle birlikte ürün ambalajıda geri iade edilmelidir.

-İadelerde ALICI' nın orijinal faturayı bütün kopyaları ile iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takiben, ÜRÜN bedeli havale yada eft ile ödenmişse en geç 3 işgünü içerisinde müşterinin ödeme yaptığı hesaba ücret iade edilecektir. Vergi mevzuatı gereği fatura aslı(sizdeki bütün kopyaları)ürün ile birlikte iade edilmediği takdirde KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler ALICI'ya iade edilemez.

ALICI’nın kredi kartı ile yaptığı ödemelerde ise, ürün tutarı, siparişin ALICI tarafından iptal edilmesinden ve ürünü iade etmesini takiben  sonra 3 gün içerisinde ilgili bankaya iade edilir. Bu tutarın bankaya iadesinden sonra ALICI hesaplarına yansıması tamamen banka işlem süreci ile ilgili olup, SATICI’nın bu hususa ilişkin herhangi bir şekilde müdahalede bulunması mümkün olamamaktadır.

-Eğer size düzenlenmiş olan fatura kurumsal ise, iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu, kargo payı dahil edilmeden, "Ürün Birim Fiyatı + KDV" şeklinde kesilmiş bir "İADE FATURASI" ile birlikte göndermeniz gerekmektedir.. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadelerini "İADE FATURASI" kesilmediği takdirde tamamlayamadığımızı da bildirmek isteriz.

- Yukarıda belirtilen şartlara uyan iadenizi; ürünün hasar görmesini önleyecek şekilde kargolanarak tarafımıza göndermenizi takiben iadeniz ulaştığında iade bölümü tarafından incelenir, gerekirse ürünün yetkili servisine yada tedarikçi firmaya test etmeleri için gönderilir. Yukarıdaki şartlara uygun ise iade işlemi başlatılır. Bu işlemin süresi 3 ile 7 gün arasında değişmektedir. İade departmanı tarafından incelenen iadeniz için sizinle irtibat sağlanarak, tercihinize göre yeni ürün gönderimi veya para iadesi işlemlerinden biri gerçekleştirilir.

-Kredi kartınıza yapılan ürün bedeli iadesinin ekstrenize yansıması, bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak ortalama iki - üç hafta sürebilmektedir. Bu süreç her bankanın kendine dahili uygulaması olup, dorsem.com'un bu sürece herhangi bir müdahale hakkı bulunmamaktadır. İade işleminizin kredi kartı ekstrenize yansımasında gecikme yaşadığınız takdirde ilgili bankanızdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

DEĞİŞİM: Teslim aldığınız ürününle ilgili olarak ölçü yada rengiyle ilgili bir memnuniyetsizlik var ise teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde gönderebilir ve değişim yaptırabilirsiniz.

İade ve değişim yapılabilmesi için ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir. 
Değişim yapılacak ürünün gidiş-geliş kargo ücreti müşteri tarafından karşılanacaktır. dorsem.com  hatalı gönderi yapıyor ise kargo ücreti dorsem.com'a aittir. 
Değişim ve iade talebiniz ile ilgili bildiriminizi destek@dorsem.com adresine yapabilirsiniz. Ürün geldiğinde ilgili işlemler yapılacaktır. 

İade ve değişim gönderilerinizi Sürat Kargo ile göndermeniz önemle rica olunur. (Farklı kargo firmaları ile gönderilen ürünler teslim alınmayacaktır) 

Ürünü, faturası ile birlikte ilgili dilekçeyi doldurarak aşağıdaki adresimize iade ediniz. 
Ürününüzü / ürünlerinizi gönderirken İade ve Değişim Formunu eksiksiz doldurarak göndermenizi rica ederiz. 




REFLEKTİF ŞERİT REFLEKTÖRLER VE LEVHALARDORSE ELEKTRİK EKİPMANLARIADR VE GÜVENLİK EKİPMANLARIDORSE HAVALI FREN VE EKİPMANLARI
Hakkımızda Kullanım Koşulları Gizlilik Taahhüdü Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve iade İletişim